Ford a anunțat că versiunea europeană de serie a SUV-ului compact EcoSport va împărtăși scena cu nouă gama completă de modele Tourneo la Salonul Auto de la Geneva, care incepe pe 5 martie.


Ford va prezenta evoluția a ultimului B-SUV, și, cel mai probabil, a schimbat suspensia, direcția, și materiale de interior, pentru clienții europeni. Ford EcoSport are 4.24 metri lungime, 1.69 metri înălțime și un portbagaj cu un volum ce variază între 322 și 705 litri. Acesta va fi echipat standard cu cel puțin 6 airbaguri, ESP-ul, precum și cu sistemul multimedia SYNC.


Gama de motorizări va fi centrată în jurul propulsorului cu 3 cilindri EcoBoost de 1.0 litru, și va fi disponibil în versiunile de 100 și 125 CP. Ford EcoSport poate să fie dotat și cu un propulsor turbodiesel de 1.5 litri și 75 CP pentru iubitorii de motorină.


Modelul a fost proiectat la centrele tehnice ale Ford la Dunton (Marea Britanie) și Merkenich (Germania). Ulterior, acesta a fost produs la fabrici ale companiei din Craiova (România) și Köln (Germania).

Подпишись на CARAKOOM в Telegram