Agitație mare la showroom-ul Harley-Davidson București. Un camion cu 23 de motociclete a oprit în România pentru două zile. Peste 400 de oameni s-au programat pentru un scurt test cu una dintre motocicletele din Milwaukee.

Printre modelele consacrate, sunt disponibile pentru ride-test Softail® Slim™ si Breakout™, Sportster® Seventy Two™ si FourtyEight™, Dyna® Switchback™, Softail® Blackline™ dar şi deja celebrele Electra Glide® sau modelul V-Rod™. Locurile sunt limitate, așadar trebuia să te fi înscris pe site-ul Harley-Davidson.

Din păcate, la un asemenea număr de participanți, poți simți „gustul libertății“ doar până la aeroportul Otopeni și înapoi, iar turul se face în coloană.

Totuși, vremea e bună, V-Twin-urile sună cum trebuie, iar pentru cei care vor să mai zăbovească și să stea la vorbă a fost instalat în curtea showroom-ului un cort de unde se poate lua bere, apă și mâncare. Dacă punem la socoteală și muzica rock care se aude în difuzoare, putem spune că avem un start de sezon promițător.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram