Foarte curand, si anume la sfarsitul anului viitor, compania americana Elio Motors va pune la productie masina accesibila, care ar costa aproximativ 6 800 de dolari.

Crearea noua a americanilor - este o masina cu doua locuri si cu trei roti. Pasagerul va fi amplasat in spatele soferului.

Triciclul american va fi echipat cu un motor cu trei cilindri de 55 CP, care poate fi asociat atat cu transmisie manuala si cu automata. Masina accelereaza la 100 km/h in 10 secunde.

In ciuda faptului ca noua creatie americana este cu trei roti, aceasta poate fi considerata o masina cu drepturi depline. Masina cu doua locuri va fi echipata cu trei airbag-uri, aerul conditionat, sistemul audio, ABS, geamuri electrice.

In prezent, americanii au deja aproximativ 40 000 de cereri pentru triciclu. Dar din moment ca acum Elio Motors nu detine destui bani pentru a incepe productia, s-a decis amanarea pana a doua jumatate a anului 2016.

Despre masina se stie ca are o majoritate de componente fabricate in SUA, si ca a primit cele mai mari note pentru testele de siguranta.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram