BMW lansează pe 24 mai în România celebra bicicleta BMW Cruise E-bike, în cadrul evenimentului “Iubim2Roți".

Propulsată cu susţinerea unui motor electric, BMW Cruise E-bike este un nou pas în direcţia mobilităţii urbane cu emisii zero. Bicicleta are un design elegant care poartă marca DesignworksUSA.

"Am dorit să contribuim la construirea unei alternative pentru mobilitatea urbană. Și cu BMW Cruise E-bike punem acest concept într-o lumină atractivă", explică Evgueni Maslov, Senior Designer DesignworksUSA.

Nouă bicicleta electrică are motor Bosch de 250W, ce susține deplasarea până la viteze de 25 km/h. Sistemul de propulsie electrică se adaptează la ritmul și forța de pedalare, oferind nivelul optim de asistență pentru orice tip de suprafață. Propulsorul pornește automat, oferind un impuls la fiecare mișcare a pedalelor.

Senzorii măsoară cu precizie viteza, frecvența de pedalare și cuplul de 1000 de ori pe secundă, calculând nivelul optim de asistența necesar, iar motorul Bosch poate amplifica puterea transmisă prin pedalare cu până la 225%. Un computer amplasat pe ghidon afişează informaţii precum autonomie (evaluată constant), viteză, distanţă parcursă şi permite reglarea nivelului electric de asistenţă în patru nivele: Turbo, Sport, Tour şi Eco. Cu o capacitate de 400 Wh, acumulatorul asigură o autonomie în condiţii reale de până la 100 km şi una maximă de peste 200 km. Necesită 3,5 ore pentru încărcare completă, în timp ce în 90 de minute de încărcare asigură un nivel de 50%. Bateria poate fi detaşată cu uşurinţă, utilizând un sistem cu cheie, şi permite astfel încărcarea facilă fără a fi nevoie ca bicicleta să fie poziţionată lângă sursa de curent.

Noua bicicletă electrică BMW estel disponibilă pentru comenzi la toate reprezentanţele oficiale ale mărcii, dealeri sau centre de service pentru un preţ de 2500 Euro fără TVA.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram