Nu, femeilor nu le plac SUV-urile BMW, Audi sau Mercedes. Toate sunt innebunite dupa Range Rover. Habar nu au ele ca sunt masini britanice sau ca au in dotare suspensii pneumatice, sa ca motorul de 4.6 litri supra-alimentat e o porcarie. Range Rover arata excelent si orice femeie vede asta si viseaza la asa ceva.

Ai sa razi, dar daca vrei sa te duci la agatat, Dacia 1300 este masina ideala. Evident, daca ai una reconditionata, nu o trompeta cu abtibilde Nike si aripioara de rechin. Pentru ca femeile te vor considera cool, misto, hipster, in plus, in mintea lor, le vine ideea cum ca daca iti permiti o masina clasica, sigur esti bogat si mai ai si altceva in dotare...

Cel mai indragit BMW de catre femei este Seria 5. Nici prea mica, nici prea mare, limuzina, cu multe dotari si extrem de confortabila. Si ce alta masina reprezinta mai bine ideea de BMW? Daca ai un X6 femeia te va considera cocalar, daca ai un X5, femeia o sa zica ca esti bisnitar. Si daca ai un Seria 3, va zice ca esti un pustan. Insa cu Seria 5 o sa fii exact pe placul ei.

Honda Civic este o masina parca gandita de femei, pentru femei. Pentru ca aspectul sau futurist de OZN functioneaza ca un magnet. Nu cred sa existe femei in lumea asta care nu viseaza sa se plimbe in micutul hatchback japonez.

Jaguar XF este o alta masina pe placul femeilor. De fapt, femeile cand aud de Jaguar se gandesc la ceva sport, viteza, lux. Este un nume cu rezonanta si orice femeie tresare la auzul acestui animal de prada. Chiar mai mult decat un Audi, BMW sau Mercedes.

Nissan GT-R este o masina in care nu ar refuza nimeni sa urce, fie femeie sau barbat. Insa partea buna este ca aceasta masina sport nu este vreun OZN de Lamborghini sau Ferrari, in care femeile nu au incredere, ca li se vad chilotii cand urca. Ci pare o masina mai umana, dar rapida. Pentru ca si este mai rapida decat supercarurile!

Subaru Impreza WRX STI este un alt sedan indragit de femei cu care poti agata cam orice domnisoara. Pentru ca este o masina echilibrata in ochii lor: nu este ceva nemaivazut, pare cuminte, are 4 portiere, dar micile detalii fac diferenta. Si e clar ca soferul este un iubitor de adrenalina. Adica pe placul doamnelor!

Daca ai un Porsche 911, fie el si din primul an de fabricatie, fie el si fara doua roti, fara volan sau plin de rugina, tot vei agata femei cu nemiluita. Pentru ca este Porsche, iar restul... nu exista.

Sunt minime sansele ca sa detii o Lancia Thesis, nu? Insa limuzina care rivaliza cu Seria 5 si Clasa E, are un 'je ne sais quoi' ce le face pe femei sa vina parca hipnotizate. Poate ca este acel farmec italian, poate ca este aspectul de nava spatiala, sau pur si simplu numele Thesis, care suna extrem de... erotic.

Mercedes-Benz CLS este masina nemteasca cu cel mai mare succes la femei. Mai mare chiar si decat un sportiv SLS cu portiera greu de inchis sau decat un S-Class cum au toti manelistii. CLS este intruchiparea perfecta a masinii de familie de lux, incapatoare si stilata. Asa cum viseaza femeia din Romania sa aiba.

Подпишись на наш Telegram-канал