Un BMW 850i din 1992 e de vanzare in Seattle pentru suma de 7.000 de dolari. Masina bavareza are putin peste 236.000 de kilometri la bord si ofera un motor V12 cuplat la o cutie manuala cu sase trepte.

Multe s-au spus si scris pana acum despre Seria 8, drept pentru care consideram ca modelul celor de la BMW nu mai necesita niciun fel de prezentare sau introducere.

De fapt, nu ar strica deloc sa reamintim ca super-coupe-ul bavarez a fost primul automobil din lume care a indraznit sa ofere o cutie manuala la un motor V12, insa indeajuns cu generalitatile.

Avem lucruri mult mai interesante de spus in aceste urmatoare randuri. Ca de exemplu posibilitatea achizitionarii unui 850i in schimbul unei sume de doar 7.000 de dolari.

Ce-i drept, nu vorbim chiar de un exemplar perfect, jantele cromate cu design discutabil si plafonul care trebuie inlocuit lasand sa se inteleaga ca acest BMW a vazut zile si mai bune la viata sa.

Desi recunoscute pentru bubele lor la nivel electric, anuntul de vanzare nu dezvaluie si daca masina noastra bavareza s-a confruntat sau se confrunta cu astfel de probleme.

Stim, in schimb, ca motorul V12 de 300 cai putere si cutia manuala cu sase rapoarte au parcurs de-a lungul ultimilor 24 de ani, din 1992 si pana in prezent, undeva in jurul a 236.573 kilometri.

De asemenea, despre exemplarul din cazul de fata mai putem spune si ca s-a ales cu un nou diferential, insa clientul il primeste si pe cel original, oferit din fabrica.

Asadar, pe cat de riscant, pe atat de tentant este acest pariu. Un BMW 850i la 7.000 de dolari nu intalnesti chiar in fiecare zi, asa ca poate vrei sa profiti de ocazia ivita.

Pacat totusi ca vorbim despre o masina care se afla tocmai in celalalt capat al lumii. Vorbim, bineinteles, despre Statele Unite ale Americii, respectiv orasul Seattle.

Подпишись на наш Telegram-канал