Exporom Auto&Moto Show este o expoziție auto moto care are loc în Pantelimon la ieșirea din București, până pe 9 mai. La eveniment participă mașini clasice, mașini tunate și motociclete modificate.

La fel cum îi spune și numele, evenimentul este unul mai mult auto decât moto. Poți găsi, totuși, câteva standuri cu motociclete tunate în România, de la cruisere luxoase până la street-fightere. Organizatorii au spus că nu mizează pe motociclete noi, ci vor să arate ce se poate face cu o motocicletă după ce a fost cumpărată.

Evenimentul și-a deschis porţile pe 9 mai, cu defășurarea concursului „Cupa presei la buggy”, unde Vali Porcişteanu, campionul naţional la raliu, a făcut onorurile deschiderii acestuia, cu o demonstraţie la volanul unui buggy. În acest week-end pasionații de buggy sunt asteptati la alte competiții cu cele mai tari masini de teren.

Zilele următoare continuă cu înscrieri, calificări și măsurători pentru competiția de CAR Audio (EMMA). Nu vor lipsi nici demonstrațiile cu buggy-uri, cu motoare, precum și defilarea de final a tuturor mașinilor expuse în cadrul expoziției.

Totodată, organizatorii pun la bătaie un Hyundai i20, care se poate câștiga în urma participării la tombolă. Biletul de intrare este 15 lei si pe baza lui puteti participa la concurs.

Transportul este gratuit de la statia de metrou Republica (iesirea spre Gara titan Sud) si masinile circula din 30 in 30 de minute in intervalul orar 10.00 – 20.00.

Mai multe detalii despre program și expozanți găsiți pe site-ul oficial al evenimentului: www.automoto-show.ro.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram