Endurocks 2014 este la prima editie si organizatorii ei, baietii de la CSU Stiinta Bucuresti, au hotarat ca in acest an sa lanseze in motorsportul romanesc un nou brand. Endurocks, asa cum iti sugereaza si numele, se adreseaza pasionatilor de enduro din tara si strainatate. Datorita regulamentului si a exigentei organizatorilor de a realiza un eveniment cu repetabilitate anuala Endurocks este un concurs care puncteaza ca etapa in Campionatul National de Enduro al Romaniei.

Predeal este locatia gazda a evenimetului in perioada 11-13 iulie. In prima zi sunt programate calificarile sub forma de prolog. In ziua doi si trei sportivii au de parcurs un traseu montan, specific curselor de acest gen, lung de 150 km respectiv 100 km, traseu in care sportivii vor intra de mai multe ori in zonele speciale cronometrate de enduro test, cross test si extrem test.

Cursa se anunta destul de stransa intre sportivii din fruntea clasamentului si datorita faptului ca este ultima etapa de campionat din acest an.

Destinat atât profesioniștilor cât și amatorilor, Endurocks va fi un weekend dedicat sportului și distracției și va avea tabăra chiar la baza pârtiei Clăbucet din Predeal, premiile însumate fiind de peste 8000 de euro în bani și echipamente! Lemn, piatră și cauciucuri – acestea vor fi obstacolele pe care riderii le vor înfrunta pentru a câștiga premiile. Centrul spectacolului din cadrul evenimentului va fi ExtremTest-ul de la baza pârtiei Clăbucet!

Endurocks este rezultatul muncii unei echipe tinere și entuziaste care vrea sa ofere riderilor o nouă experiență în concursurile de profil organizate în România. Poziționarea în centrul țării oferă posibilitatea tuturor celor pasionați să participe la acest eveniment. Traseul spectaculos prin munții din jurul orașului Predeal a fost conceput pentru 3 clase – A, B și C. Plecarea și sosirea participanților va avea loc chiar din oraș.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram