Suzuki România şi ProMotor fac echipă în weekendul 4-7 aprilie 2014, la întâlnirea offroad organizată de Offroad Club Sighişoara. Unde ne aşteaptă distracţie pe cinste la volanul Jimny-ului ProMotor!

Offroad Club Sighişoara este clubul cu cei mai mulţi şi împătimiţi fani ai maşinilor Suzuki 4x4, iar etapele offroad pe care le organizează acest club sunt o combinaţie explozivă de aptitudini, dar şi de distracţie, care exprimă cum nu se poate mai bine spiritul micilor maşini offroad Suzuki: aventură şi voie bună alături de prieteni.

Suzuki România şi ProMotor participă la categoria Standard cu Jimny-ul redactorului Oraan Mărculescu, alături de alţi fani ai fenomenului şi de maşinile acestora, în principal modele Suzuki: Samurai, Vitara şi Jimny.

Cei interesaţi se pot înscrie până în ziua de vineri 4 aprilie - aici mai multe detalii despre înscrieri. Ziua de sâmbătă este rezervată etapei de orientare (pe un traseu foarte tehnic, mai ales dacă va ploua, după cum ne ”ameninţă” organizatorii), iar cea de duminică spectacolului oferit pe circuitul de trial, întâlnirea urmând a se încheia cu festivitatea de premiere (care promite şi surprize).

Aşadar, mai ales dacă ai o maşină Suzuki offroad şi eşti pasionat de aventură, nu rata Sighişoara în următorul weekend, pentru că acolo va fi epicentrul ”clubului veveriţoilor” în această primăvară! Numărătoarea inversă a început: mai sunt 4 zile până la întâlnirea offroad de la Sighişoara.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram