Opel Vectra B inca este o masina atragatoare. Dar, mai mult de atat, a fost o masina excelenta si foarte fiabila. Unde mai pui ca acum gasesti o varianta pe benzina, dotata cu aer conditionat si inscrisa in Romania, pentru mai putin de 2000 de Euro?

BMW Seria 5 E39 este un model de bavareza fabricata inainte de 2000 pe care l-am cumpara fara indoiala. Nu am cumpara un E46 sau un E36, ci un Seria 5, construit ca un tanc, asa cum nu se mai fac azi motoare. Si daca nimeresti si un 2.5 TDS in stare buna, poti sa zici ca esti cu adevarat norocos.

Honda CRV este un SUV vechi, dar foarte fiabil. Motoarele pe benzina nu se strica niciodata, la interior ai spatiu suficient si sistemul 4x4 permanent se descurca onorabil, atata timp cat nu confunzi masina asta cu un vehicul de teren.

Renault Scenic RX4 este o alta masina multivalenta. Un fel de crossover compact dedicat familiei care era capabil sa abordeze si un altfel de teren decat asfaltul. O asemenea masina costa azi cam 3000 de Euro inscrisa in Romania.

Peugeot 406 a fost o limuzina interesanta care a fost fabricata pana in 2004. Mai multe motorizari, diverse variante de caroserie, dar si o calitate crescuta a fabricatiei si o fiabilitate care, spun fanii marcii, dupa acest model a cam disparut...

Volkswagen Bora a fost de fapt un Golf sedan. Si, la fel ca Golful sau Passatul din aceeasi generatie, acest automobil era facut cu simt de raspundere, iar controlul calitatii parca era diferit. Nu ca azi, cand cumperi un VW cu motoare care se strica imediat cum iesi de pe usa reprezentantei...

Suzuki Grand Vitara a fost un SUV japonez extrem de fiabil. Motoare aspirate, care nu stiu sa se strice, pedigree in off-road si un aspect mult mai reusit decat actualul Vitara, fac din acest SUV unul foarte dezirabil si azi.

Audi A4 din prima generatie a fost un rival pentru Seria 3 si pentru C-Class destul de slab. Insa acum, aceasta masina destul de anosta si care nu prea zice mare lucru, este foarte cautata dintr-un singur motiv: se pare ca era mult mai rezistenta decat competitia si motoarele foarte bune.

Ford Focus este si acum un model de mare succes. Insa prima generatie a fost poate cea mai iubita. Hatchback-ul germano-american cu motorizari fiabile si economice, dar si care le oferea pasagerilor siguranta si spatiu, s-a bucurat de milioane de unitati vandute.

Nissan Terrano este o masina speciala pentru cei care iubesc un off-road ceva mai extrem. Adica daca vrei sa faci ceva ce nu pot aborda SUV-urile prezentate mai sus, ai nevoie de asa ceva. Pentru ca Terrano era facuta pe sasiu, rezistenta, cu motoare puternice si fiabile, dar arata si al naibii de bine. In plus, acum costa o nimica toata.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram