Google a anuntat ca va reîncepe preluarea de imagini Street View in Romania, pentru a actualiza imaginile de pe Google Maps. Incepand cu saptamana viitoare, masinile Street View vor porni sa actualizeze imaginile existente din mai multe orase importante din Romania, precum Bucuresti, Cluj Napoca, Sibiu, Constanta sau Timisoara.

Street View este o functionalitate populara din Google Maps si este disponibila in peste 55 de tari. Actualizarea imaginilor Street View este una dintre cele mai frecvente solicitari din partea utilizatorilor de Google Maps. Street View permite utilizatorilor sa viziteze virtual orase, zone, drumuri prin imagini panoramice de la nivelul strazii. Functionalitatea este disponibila si in Google Earth si versiunea mobila a Google Maps.

Street View pentru Google Maps a fost lansat in Romania in anul 2010. Ultima actualizare a imaginilor din Romania a avut loc în aprilie 2013, dupa un adevarat „maraton” al masinilor Street View si triciclului Google (Google Trike). Acoperirea Street View in Romania atunci a fost extinsa cu sute de localitati si peste 40.000 km, aproape toate tara fiind disponibila in Street View.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram