Programul gratuit Driving Skills For Life a debutat în Statele Unite ale Americii şi a fost adus şi în unele state europene (Spania, Franța, Germania, Italia, Marea Britanie) printre care se numără acum şi România. Programul este dedicat tinerilor şoferi de 18-24 de ani, care pot învăţa cum să recunoască şi să evite pericolele, cum se poate manevra o maşină ieşită de sub control și cum să judece viteza şi spaţiul.

Timp de trei zile, o echipă de traineri de la Napoca Rally Academy, a învăţat pe tineri cum să recunoască şi să evite pericolele, cum să judece viteza şi spaţiul sau cum se poate manevra o maşină ieşită de sub control. A fost testată şi capacitatea atenţiei distributive a fiecăruia din timpul şofatului, atunci când o serie de factori pot duce la distragerea atenţiei când se află în trafic.

Evenimentul din week-end-ul 13-15 iunie s-a bucurat de un public mare, peste 400 de tineri, mulţi studenţi ai Universităţii din Craiova, s-au prezentat sâmbătă şi duminică la cursurile speciale.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram