Exemplarul cu pricina a fost fabricat la sfarsitul anului 1992, ascunde sub capota o motorizare de 1.2 litri capabila sa functioneze inclusiv pe E10 si iti va scoate din buzunare undeva in jurul a 7.300 de euro.

Pentru nostalgicii comunismului, Craciunul a venit mai devreme anul acesta. O Lada 2105 Nova JR cu numai 32 de kilometri la bord a fost scoasa la vanzare in Germania si asteapta cu nerabdare un nou acoperis deasupra capului.

Dupa cum se poate observa si in fotografiile atasate in randurile urmatoare, exemplarul cu pricina iese in evidenta la nivel de exterior printr-o caroserie de culoare rosie, in timp ce interiorul se remarca in special prin tapiteria finisata intr-o nuanta de negru.

In ceea ce priveste propulsia, despre automobilul rusesc fabricat la sfarsitul anului 1992 se spune ca ascunde in compartimentul motor o unitate de 1.189 de centimetri cubi, capabila sa functioneze inclusiv pe benzina E10 (care contine etanol in proportie de 10%).

Motorizarea in cauza dezvolta o putere maxima de 60 CP, si lucreaza alaturi de o transmisie manuala. Daca vine vorba despre timpul necesar acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau valoarea din dreptul vitezei de top... ei bine, nu avem niciun fel de informatie in acest sens.

Stim, in schimb, ca aceasta Lada 2105 Nova JR a trecut recent pe la service pentru o inspectie tehnica "adresata" ambreiajului, franelor, dar si pompei de carburant sau sistemului de aprindere. Apoi toate filtrele si lichidele existenteau fost schimbate cu unele noi.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de precizat, si anume pretul de vanzare: automobilul rusesc fabricat la sfarsitul anului 1992 iti va scoate din buzunare undeva in jurul a 7.300 de euro. Merita sau nu?

Подпишись на CARAKOOM в Telegram