Opel a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului Insignia Sports Tourer.

La fel ca si versiunea Grand Sport, anuntata oficial la mijlocul lunii decembrie a anului trecut, noul Opel Insignia Sports Tourer cantareste cu pana la 200 de kilograme mai putin decat generatia anterioara.

Similaritatile dintre cele doua variante de caroserie ale masinii germane continua la nivel de ampatament, ambele modele propunand un plus de 92 de milimetri sau un total de 2.829 de milimetri, daca vrei.

Numai noul Opel Insignia Sports Tourer se poate lauda insa cu o capacitate de incarcare a portbagajului de pana 1a 1.640 de litri, cu peste 100 de litri mai mare comparativ cu generatia anterioara.

O alta asemanare intre cele doua variante de caroserie ale masinii germane consta in... lipsa de informatii oficiale cu privire la gama de motorizari pe care acestea le vor adopta sub capota, din pacate.

Putem spune, in schimb, ca si noul Opel Insignia Sports Tourer va fi disponibil la vanzare, de la caz la caz, alaturi de transmisii manuale cu sase rapoarte sau cutii automate cu opt trepte de viteza.

Tot in functie de motorul pentru care vor opta, clientii break-ului german vor putea pastra tractiunea fata oferita in standard sau renunta la aceasta pentru un sistem 4x4 cu vectorizare a cuplului.

Afisajul pe parbriz, pilotul automat adaptiv, farurile cu matrice de LED-uri, dar si scaunele fata cu incalzire, racire ori masaj sunt alte dotari si echipamente care vor face deliciul cumparatorilor.

Trecem in revista si sasiul ajustabil FlexRide sau compatibilitatea cu aplicatiile Apple CarPlay, respectiv Android Auto, iar despre noul Opel Insignia Sports Tourer nu mai ramane decat un singur detaliu de precizat: break-ul german va debuta in mod public la inceputul acestei primavare cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Geneva intre 9 si 19 martie.

Подпишись на наш Telegram-канал