BMW Seria 5 GT este o masina care a luat nastere pentru a ocupa un segment nou. Un segment in care, de fapt, se lupta singura, deoarece nimeni nu isi dorea o asemenea masina. Pe langa faptul ca arata oribil, GT-ul nu a fost nici cea mai fiabila masina din lume lansata in ultimii ani de BMW, iar valoarea de revanzare a acestora este extrem de mica.

Mercedes-Benz C Class model W202 a fost o masina diferita. Diferita fata de tot ce construise Mercedes pana in acel moment, adica automobile fiabile si rezistente. Ei bine, acest C Class a dat startul unei noi epoci de vehicule cu probleme multe, fabricate cu economie de material si calitate.

Volkswagen Golf Mk5 a fost, dupa spusele fanilor marcii, cel mai prost Golf din toata viata de 7 generatii a hatchback-ului. Motoare mai proaste ca cele de pe Mk4, mecanica mai pretentioasa si o electrica absolut fenomenala. In sensul rau, mai ales atunci cand masina ta se trezeste singura sa claxoneze in timp ce tu conduci si niciun service autorizat nu stie ce are.

Audi A4 a fost mereu o masina frumoasa si eleganta care i-a tinut piept cu brio Seriei 3 de la BMW. Insa generatia B8 a avut cateva probleme care au transformat modelul in cel mai lipsit de fiabilitate. De exemplu, rapoartele care centralizeaza feed-backul de la clienti au inregistrat cele mai multe probleme legate de motor si consumul de ulei la acest model.

Mercedes-Benz A Class, modelul W168, adica prima generatie de A Class, se pare ca a fost unul din cele mai proaste Mercedesuri construite vreodata. Unii spun ca ar fi chiar CEL MAI. Si asta pentru ca avea o dinamica ciudata care facea ca masina sa se rastoarne in viraje, iar motoarele nu erau deloc fiabile si consumau ca la balamuc.

Opel a avut si el cateva modele mai putin reusite. Se pare ca Astra H a fost nominalizat de clienti drept cel mai prost model al marcii. Pentru ca avea multe probleme cu motoarele diesel, probleme electrice si legate de consumul de carburant care nu era deloc similar cu cel declarat de producator...

Smart ForTwo, prima generatie, mai ales cel dotat cu motorizarea pe benzina, a fost o masina extrem de proasta. Din fabrica venea cu cateva defecte crunte, care ii costau bani multi pe posesori: lantul de distributie ceda si cutia robotizata incepea sa aiba propria atitudine dupa 100.000 de kilometri. Adica schimba ce si cum dorea sincronul ei.

Volkswagen Passat B6 este considerat de multi drept cel mai prost Passat dintre toate. Si asta pentru ca se bazeaza tot pe plangerile despre acest model, care au inregistrat in cativa ani mii de sesizari referitoare la consumul de ulei, la probleme electrice si chiar la aparitia unor urme de rugina.

Trabantul este o masina germana din... Germania de Est. Adica o masina comunista, cu motor in 2 timpi, care scotea mai mult fum decat manca kilometri. Trabantul poate fi usor considerata una din cele mai proaste masini din lume, nu doar din Germania... Desi unii inca au nostalgii legate de micuta masina de carton.

BMW Seria 7 model E65 este cel mai prost BMW construit vreodata. In special primele modele, din primii ani de productie, care au iesit la vanzare cu o sumedenie de erori si probleme. Atat mecanice, la motor, cat si legate de electronica foarte complexa. Sansele sa gasesti azi un E65 din primii ani de fabricatie cu toate functiile utilizabile sunt zero. La fel si unul care sa arate bine.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram