Daca iti plac iesirile in aer liber sau vrei sa-ti impresionezi prietenii, aceasta canistra care are cateva secrete este cadoul ideal. Pe care sa-l primesti de la prietena sau sotia ta! Se numeste Jerry Can si este fabricat in Danemarca, manual, din metal reciclat. Este pentru cei mai rafinati cunoscatori care, cand ajung in camping, vor sa savureze un Bourbon invechit in butoaie de stejar...

Husa de scaun tactica este un cadou impresionant. Costa doar 100 de dolari dar ofera la schimb o multime de buzunare si spatii pentru depozitare. Orice iubitor de natura, vanatoare sau pescuit o va indragi!

Ai nevoie de un topor bun la toate? Inclusiv la taiat de tabla in caz ca ramai blocat in masina? Se numeste Operator Axe si costa 160 de dolari. Putin, daca ne gandim ca are o multime de functii si poate fi o unealta ideala pentru iesirile in aer liber.

Daca ai masina de off-road trebuie sa ai in portbagaj o funie Bubba Rope. Adica o sufa dintr-un nailon special care este subtire, dar care poate tracta vehicule cu o putere cuprinsa intre 9 tone si... 60 de tone. Totul, cu o funie care costa sub 200 de dolari si care intra intr-un torpedou normal.

Vine 1 mai, asa ca sigur ai nevoie de un gratar ca lumea. Dar de ce sa nu cumperi un gratar inedit, asa cum nu mai are nimeni? Costa doar 120 de dolari si se strange exact ca o geanta de scule de pe vremuri. Usor de curatat si incredibil de atragator, acest gratar e fabricat sa te tina o viata intreaga.

Luminoodle este numele acestei sfori de... lumini. O sfoara care se monteaza usor oriunde, fie ca stai cu cortul, fie ca dormi in masina, cu intrerupator si reglaj de intensitate. Astfel, cu un consum extrem de mic direct de la bateria masinii, poti transforma toata tabara intr-un loc iluminat ca ziua.

Iubitor de natura? Atunci ai nevoie de o remorca de off-road. Se numeste Turtleback si costa 17.495 de dolari. Cam mult, dar in aceasta remorca ai tot ce trebuie pentru supravietuire: bucatarie, rezervor de apa, cort integrat si o multime de alte accesorii. Plus un sasiu ranforsat si tabla antiglont care poate rezista si unei bombe.

Daca inca o dai in mintea copiilor, ca noi, atunci sigur vei aprecia acest set LEGO cu masina din Ghost Busters. Setul se numeste Ecto 1 si include tot ce trebuie ca sa recreezi filmul iconic. Inclusiv vanatorii de fantome, dar si masina cu toate ustensilele care captureaza spirite obraznice.

Seatrack este un sistem de prindere pentru cei care nu au bare de plafon. Fie ca vrei sa cari o scara, placa de snowboard, schiurile sau niste tevi pentru casa, acest sistem transforma tetierele in suporti rezistenti. Un set costa 130 de dolari si promite sa se potriveasca pe orice masina.

Trac-Grabber este un alt cadou ideal pentru cei care iubesc off-roadul. Este un sistem usor de montat, format din doua dispozitive de tractiune, care costa numai 50 de dolari. Aderenta astfel obtinuta se pare ca scoate orice masina din noroi, nisip sau zapada. Asa ca nu mai trebuie sa cari dupa tine clasicele lanturi care fac treaba doar pe gheata...

Подпишись на CARAKOOM в Telegram