Pardon: programul acesta gratuit de tuning te ajută să modifici zeci de modele de maşini. Da, este gratuit. Să înceapă tuning mania!

Îţi aminteşti momentul când a debutat Need For Speed Underground şi toată lumea era înnebunită după modificatul cât mai ieşit din comun al Golfului IV sau al Peugeotului 206 - două dintre maşinile cu care puteai să-ţi începi cariera de underground racer?

Ei bine, nişte băieţi din Rusia au făcut un site în care au adăugat zeci de modele de maşini şi, cu ajutorul unui software, te lasă să modifici maşina după bunul plac. Evident că, în cazul meu, prima maşină modificată a fost Dacia Solenza (singurul model Dacia - Sandero, Logan şi Duster sunt la Renault) şi mi-a ieşit bijuteria asta.

Ceea ce urmează este - evident - o provocare: să faci o Dacia Solenza mai frumoasă ca a mea. Intră pe http://www.3dtuning.com/en-US/, fă-ţi un cont şi pune-te pe treabă, ca de luni, aşa.

L-am provocat pe bossul de la CarThrottle să tuneze o Dacia mai bine decât mine. A venit cu asta...

Şi, după ce-ţi faci mâna, poţi să-ţi încerci norocul în competiţia pe care englezii de la CarThrottle au lansat-o în on-line: tuningul cu cele mai multe voturi primeşte un iPhone 6.

Nu mai rămâne decât să îţi urez spor la muncă şi mult noroc.

Подпишись на наш Telegram-канал