In timp ce RAUH-Welt BEGRIFF reprezinta locul ideal pentru cei care cauta sa-si intese clasicul Porsche cu vulgaritate, Singer a fost, este si va fi intotdeauna alegerea inteleapta pentru readucerea la viata a legendei din Stuttgart.

Daca nici unul dintre Coupe-urile restaurate de-a lungul anilor de catre specialistii celebrei companii din Los Angeles nu a reusit insa sa te surprinda pana acum - desi acest lucru este aproape imposibil de crezut, avem cateva motive sa credem ca ultima creatie a californienilor te va impresiona pana la lacrimi.

Si asta pentru ca, in primul si in primul rand, are la baza, in premiera, un Porsche 964 Targa. Nu stim acum de tine, insa noua cu siguranta ne plac Porsche-urile 964 Targa. Mai ales atunci cand au caroseria realizata din fibra de carbon, iar montantii posteriori au fost "imbracati" in nichel.

Pentru o imagine completa asupra ultimului proiect marca Singer - care, apropo, va putea fi admirat de catre publicul larg chiar weekend-ul acesta, in cadrul Festivalului de Viteza ce se desfasoara la Goodwood, este impetuos necesar sa ne indreptam intreaga atentie catre departamentul tehnic...

... acolo unde, fara doar si poate, rolul de atractie principala ii revine motorului de patru litri. Vorbim, mai exact, de un motor de patru litri si 395 de cai putere construit de Ed Pink pe baza propulsorului original, astfel ca seria acestuia se potriveste in continuare cu cea de sasiu.

De livrarea hergheliei catre roti si apoi sosea se ocupa o transmisie manuala cu sase rapoarte, preluata de la Porsche-le 911 din generatia 993. In schimb, suspensia vine acum la pachet alaturi de componente Ohlins, setate de specialistii Singer pentru a oferi un comportament cat mai rafinat.

Pe plan estetic, combinatia de gri inchis si maroniu deschis pare sa se potriveasca de minune cu caracterul clasic al legendarului 964 Targa, jantele Fuchs, evacuarea centrala, scaunele Recaro si plafonul realizat (si el) tot din fibra de carbon completat lista elementelor stilistice notabile.

Подпишись на наш Telegram-канал