Un superb BMW M3 fabricat la mijlocul anilor 2000 si rulat pentru doar 3.700 de kilometri a fost scos recent la vanzare pe piata auto din Marea Britanie. Cu cat se vinde fabuloasa masina bavareza de inalta performanta, ei bine... asta ramane sa aflam din randurile urmatoare.

Acel BMW 330CI cu numai 5.150 de kilometri la bord despre care discutam in cursul zilei de ieri nu este singura bijuterie pe patru roti scoasa la vanzare de compania Hexagon Classics.

Pe langa respectiva masina bavareza, care atragea atentia si privirile celor din jur inclusiv prin apartenenta ei la seria Clubsport, britanicii ii mai cauta o noua casa si unui M3 fabricat cam in aceeasi perioada de timp.

Vorbim, mai exact, despre un M3 E46 iesit de pe portile fabricii BMW acum mai bine de un deceniu si jumatate - in cursul anului 2005, mai exact, a carei principala atractie o reprezinta...

... faptul ca a fost rulat pentru doar 3.700 de kilometri, bineinteles. Suntem mai mult ca siguri ca nu vor trece insa neobservate ori neapreciate la adevarata lor valoare nici dotarile ce insotesc respectiva masina bavareza.

Dotari care culmineaza, fara dar si poate, cu motorizarea aspirata de 3.2 litri si 343 de cai putere, livrata in cazul de fata alaturi de cutia secventiala SMG echipata cu un total de sase rapoarte.

Intr-o alta ordine de idei, viitorul client al acestui BMW M3 E46 se va bucura atat de o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ cinci secunde, cat si de o viteza maxima limitata electronic la 250 de kilometri pe ora.

Client care, mai intai de toate, va trebui sa scoate din buzunare undeva in jurul a 50.000 de lire sterline, o suma deloc neglijabila daca tinem cont ca un M4 porneste de la 57.000 lire sterline.

Revenind insa la masina bavareza scoasa la vanzare de britanicii de la Hexagon Classics, mai trebuie precizat ca respectivul exemplar se mai lauda si cu urmatoarele: tapiterie din piele, climatizare automata, sistem de navigatie.

La final, totul a fost impachetat intr-o caroserie in doua usi de culoare alba, decorata cu jante din aliaj pe 19 inch si un interior ce aduce in prim plan unvolan in trei spite, respectiv scaune sport.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram