Renault Kadjar este un SUV accesibil si extrem de spatios. Cu un portbagaj de 472 de litri cu o podea la nivel cu bara spate, este o masina ideala pentru cineva care are un caine mare. Azorel poate sari usor in portbagaj si are loc sa doarma si sa se lafaie, chiar si cu o cusca aferenta.

Honda Jazz este o masina, pe cat de mica, pe atat de versatila si spatioasa. Pentru ca bancheta spate se poate misca in fata si in spate, pentru ca portbagajul este urias pentru o masina subcompacta, Jazz e alegerea ideala pentru cineva care are un caine de dimensiuni medii. Catelul poate sta si pe bancheta, dar si in portbagaj, avand loc din plin si o aerisire excelenta.

Dacia Duster este o alta masina perfecta pentru cineva care are un catel mare sau care lasa mult par. Pentru ca portbagajul are multe panouri din plastic tare si este usor de curatat. Mai mult, haionul se ridica mult si geamurile au o suprafata vitrata mare, ceea ce inseamna un spatiu aerisit si usor de accesat.

BMW Seria 2 Active Tourer este un alt automobil ideal pentru iubitorii de catei. Este o masina care isi modifica usor interiorul si poate deceni un spatiu urias de joaca pentru catel. Daca lasi bancheta jos, poti sa transporti chiar si 2 catei, in custile lor, fara sa se simta inghesuiti. In plus, poti sa-i urmaresti mereu in oglinda retrovizoare.

Volkswagen Tiguan poate ca nu are cel mai mare portbagaj din lume. Dar are altceva: cel mai bun spatiu pe bancheta din spate. Si asta pentru ca bancheta culiseaza in spate cam 15 centimetri. Asa ca poti sa pui cainele direct pe bancheta, de preferat pe o husa speciala. Mai mult, bancheta este dreapt, nu inclinata, asa ca patrupedul poate sta fie culcat, fie in fund sau in picioare comod.

Mercedes-Benz GLC este o alta masina buna pentru cineva care are catel. Nu prin prisma spatiului, care este unul decent, ci pentru ca poate fi comandata cu un sistem automat de odorizare a interiorului. Adica nu iti va mai spune nimeni ca la tine in masina miroase a catel, asa cum se intampla cu toti posesorii de caini care au masina.

Hyundai i40 Wagon este o masina cu adevarat spatioasa. De fapt, nu doar catei poti transporta, ci si o mica turma de oi, daca te chinui putin. Insa pentru un caine mare este o masina perfecta. Pentru ca poate sari usor in portbagaj, dupa ce deschizi haionul, poti sa-i pui un pres de cauciuc sau o cusca foarte mare ca sa se simta confortabil in calatoriile mai lungi si este usor de curatat. Singurul minus este ca nu prea sunt geamuri mari pe care cainele sa priveasca la drum.

Dacia Lodgy este preferata noastra in ceea ce priveste compatibilitatea cu un catel. De fapt, noi credem ca este cea mai buna masina pentru cineva care are un caine. In primul rand, pentru ca masina are o garda la sol destul de mica si orice caine poate sari in portbagaj usor. Podeaua portbagajului este dreapta, nu are prag, asa ca un catel poate urca dar si cobori extrem de facil din masina. Plasticele, care la prima vedere par unele ieftine, in acest caz sunt perfecte pentru ca se curata usor si se zgarie greu. Geamurile sunt uriase si dau impresia unui spatiu aerisit si un catel, chiar si cu o cusca mare, incape lejer in portbagaj chiar daca in masina sunt 5 pasageri.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram