Îi omor pe toți!

10. Și ASTA conduci?

Da, asta conduc.
De fiecare dată când puneți o întrebare despre alegerea unei mașni de zi cu zi, cel mai probabil îl ofensați pe proprietarul. Da, mașina mea este nesigură. Da, e lentă. Da, este dezgustătoare și ruginită ca o găleată. Care e problema ta?

9. Deci ești un pilot de curse? Ca și în Formula 1?

La noi, ca și în restul lumii, de obicei piloți de curse sunt numiți "Schumacher".

8. De ce sa plătești mai mult?

Există mașini, pentru care plătești mai mult. Porsche GTS/GT2/GT3, sau unele modele BMW coupe sunt de multe ori mai scumpe decât aceleași modele cu o mulțime de uși, etc. Dacă puneți o întrebare de acest gen, atunci pur și simplu nu va puteți permite.

7. Cât de repede merge mașina?

Merge repede unde? De ce contează cât de repede merge? Mai ales atunci când vine vorba de Citroen 2CV, și altă găleată ruginită. Dacă dețineți o astfel de mașina, nu va gândiți despre viteza ei.

6. De ce nu există același model, dar cu o transmisie manuală?

Există o serie de motive pentru care o mașină nu este făcută cu o cutie de viteze manuală. Iata trei dintre ele:
1. Nimeni nu o va cumpăra.
2. Nimeni nu o va cumpăra.
3. Nimeni nu o va cumpăra.

5. Ce fel de ulei sa umplu?

Ca proprietar al Mazdei MX-5, această întrebare este dureros de familiară pentru mine. Da, în manualul pentru mașina, poate că nu sunt scrise recomandări bune. Dar dacă dintr-o dată imposibilul s-a întâmplat, și tu ai un calculator și chiar cu acces la Internet - nu voi accepta nici o scuză. Google va așteaptă!

4. De ce această mașină nu este vândută la noi?

Probabil fiecare dintre noi a avut această întrebare. De exemplu, cu privire la orice Lamborghini Aventador. Poate pentru că nu îndeplinește standardele de siguranță ale țării sau poate nu este potrivită pentru legislația de mediu. În orice caz, daca mașina nu este vândută în țara dumneavoastră - asteptați vreo 25 de ani și sigur va aparea.

3. Care este masina ta preferata?

Poate că este cea mai stupidă și complicată întrebare. Mașina mea "preferată" se schimbă în fiecare oră. Sau o jumătate de oră. Și, în general, despre ce tip de mașina vorbim?

2. Cât de mult mănâncă?

Desigur, este inutil să dovedești că consumul depinde nu numai de mașina in sine, dar și de stilul de mișcare, tipul de combustibil, etc.

1. Ce fel de mașină ar trebui să aleg?

Nu mai pune întrebări stupide. Răspunsul va fi întotdeauna unul: Porsche 944, sau Subaru WRX, adică .. Mazda MX-5!

Подпишись на CARAKOOM в Telegram