CARACOOM»TopGear»The Grand Tour: Amazon a anunțat când începe cel mai așteptat show auto

The Grand Tour: Amazon a anunțat când începe cel mai așteptat show auto

The Grand Tour: Amazon a anunțat când începe cel mai așteptat show auto
TopGear
НИКОЛАЙ СТЕПАНОВ
Фото: Reuters
18:27, 03 сентябрь 2022
2
0

The Grand Tour: Amazon a anunțat când începe cel mai așteptat show auto

Amazon a anunat c pe 18 noiembrie va începe difuzarea The Grand Tour, cel mai ateptat show auto, realizat de „fugarii“ de la BBC...


Amazon a anunțat că pe 18 noiembrie va începe difuzarea The Grand Tour, cel mai așteptat show auto, realizat de „fugarii“ de la BBC Top Gear.

Show-ul automobilistic „The Grand Tour”, prezentat de fosta echipă a emisiunii BBC „Top Gear” (Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May), va fi difuzat pe platforma de streaming Amazon Prime Video în fiecare vineri, începând din 18 noiembrie, au anunţat reprezentanţii Amazon. Pentru debut, acțiunea se va desfășura în studioul amenajat într-un cort în California, dar pentru primul sezon al show-ului cei trei prezentatori au călătorit în jurul lumii.Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May au semnat cu Amazon pentru difuzarea a trei sezoane The Grand Tour. După despărțirea forțată de BBC și semieșecul Top Gear cu noua echipă, fanii celor trei au așteptat cu nerăbdare începerea noului show pe Amzon Prime Video. Astăzi, Amazon a publicat un teaser video al viitoarei emisiuni, condimentat cu supercaruri, drifturi la viteze nebunești și încheiat cu întrebarea retorică „What can possibly go wrong?“ Chiar așa:
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)
О СТАТЬЕ:

Теги: amazon  grand tour  news  topgear 

Фотогалерея