Un cuplu casatorit din Statele Unite a cumparat o Alfa Romeo GTV6 din 1981 si au restaurat-o complet, fara niciun ajutor din partea unor specialisti, in garajul lor, dintr-o cladire de apartamente.

Pentru un pasionat al automobilelor, este foarte greu uneori sa iti gasesti prieteni care sa-ti impartaseasca placerile, cu atat mai greu insa e sa iti gasesti o iubita sau chiar o nevasta. Ei, uite ca se mai intampla minuni din cand in cand, iar cand gasesti asa ceva, tine bine de ea.

Joe, americanul din aceasta poveste, a crescut intr-o familie care avea o slabiciune pentru frumoasele italience de la Alfa Romeo, si asa cum era normal, a mostenit aceasta pasiune. Desi a incercat de mai multe ori sa detina o masina, nu a reusit, pana in momentul cand s-a casatorit, si a cumparat o Alfa Romeo GTV6 din 1981.

Masina era in stare foarte proasta, dar sub capota avea motorul V6 de 3.0 litri de pe Alfa Romeo Milano, iar cum Joe avea o slabiciune pentru aceasta masina, s-a decis sa o cumpere.

Ok, pana acum veti spune ca da, asta ar face orice pasionat. Dar, partea frumoasa de-abia acum incepe.

Mai apoi, amandoi au invatat procesul de vopsire a unei masini, deoarece au facut-o chiar ei, in garajul lor. Au invatat sa acopere, sa dea cu primer, cu baza, iar mai apoi cu culoarea.

Cum si motorul avea nevoie de putina atentie, Joe a refacut complet sistemul de alimentare cu combustibil, sistemul de aprindere si a schimbat distributia. Apoi a urmat un sistem de evacuare si o suspensie noua, iar masina parca a inviat.

Acum, ei conduc cu placere masina la diferite evenimente auto, si una din placerile lor este sa conduca masina in zilele insorite, cu geamul jos, si sa asculte motorul si notele evacuarii.

Noi unii, nu mai avem cuvinte, iar ceea ce putem face este sa ne scoatem palariile si sa facem o plecaciune in fata lor, si a tuturor care fac acest fel de sacrificiu pentru masinile lor.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram