Hyundai Elantra facelift este disponibil în România începând din primăvara anului curent. Acest model poartă amprenta liniei de design specifică Hyundai, ”fluidic sculpture”.

În comparaţie cu versiunea anterioară, Elantra facelift se mândreşte cu o parte frontală modificată, compusă dintr-o grilă redesenată, noi proiectoare de ceaţă, o bară de protecţie restilizată şi un posterior remodelat. Ampatamentul modelului, de 2.700 milimetri, a rămas neschimbat, în timp ce interiorul a fost optimizat pentru a oferi mai mult spaţiu pentru pasageri şi bagajele acestora, fiind aplicate îmbunătăţiri care oferă în plus 20 de milimetri.

În România, Hyundai Elantra facelift este disponibil cu motorizarea pe benzină de 1.6 litri, compatibilă Euro V. Propulsorul este echipat cu distribuţie variabilă D-CVVT şi livrează o putere de 132 CP. De asemenea, posesorii acestui model Elantra au posibilitatea de a opta între transmisia automată şi cea manuală, ambele dotate cu şase trepte de viteză.

Modelul Elantra facelift beneficiază de pachetul Hyundai 5 Year Triple Care - cel mai competitiv pachet de servicii post-vânzare disponibil pe piaţa locală. Acest serviciu include cinci ani garanţie integrală fără limită de kilometri, cinci ani asistenţă rutieră şi cinci ani verificări tehnice periodice gratuite.

Elantra facelift este disponibil în reţeaua de distribuţie autorizată Hyundai Auto România, cu preţuri începând de la 14.016 euro cu TVA inclus (12.516 euro prin Programul de Înnoire a Parcului Auto Naţional 2014).

Подпишись на CARAKOOM в Telegram