O decapotabila cu motor V12 si numai 66 de mii de kilometri la bord a fost scoasa recent la vanzare pentru doar 6.999 de euro. Ti-ai risca banii cu ea?

Chiar daca nu-i nici pe departe o mare avere, suma de 7.000 de euro iti poate aduce o masina cat de cat decenta, printre primele optiuni care ne vin in minte numarandu-se Volkswagen-ul Golf si Dacia Logan.

Iti doresti ceva mai mult decat un simplu mijloc de transport personal? Ei bine, situatia se complica putin, iar riscurile cresc destul de mult. Cu putin noroc, vei gasi un Audi A4 sau un BMW Seria 3 care (inca) sa fie in toate mintile lui.

Tot pentru aproximativ 7.000 de euro iti mai poti cumpara si o decapotabila cu motor V12 si numai 66 de mii de kilometri la bord insa, daca este sa ne intrebi pe noi, nu are rost sa te complici chiar in acest hal.

Desigur, anuntul de vanzare al urmatorului Jaguar XJS subliniaza lipsa ruginei, singurele probleme punctate de posesorul masinii constand in zgarietura de pe usa soferului si plafonul retractabil, respectiv interiorul care nu arata tocmai bine.

Si daca tot veni vorba despre plafonul retractabil, trebuie precizat ca acesta a venit pe parcurs, exemplarul cu pricina iesind de pe linia de productie a companiei britanice alaturi de un acoperis... exact, fix.

Pentru ca meniul sa fie complet, acelasi Jaguar XJS scos recent la vanzare in Olanda se mai "lauda" si cu o cofiguratie cu volan pe dreapta. Plus o carioserie care pare sa fi fost argintie la origine, dupa cum precizeaza insusi proprietarul masinii.

Asadar, daca ai avea aproximativ 7.000 de euro la dispozitie, i-ai risca cu decapotabila britanica doar de dragul de a avea un motor V12 sub capota sau ai prefera un model inferior, dar corect si ingrijit?

Подпишись на CARAKOOM в Telegram