In cazul in care te-ai vreodata care este cel mai scump BMW vandut recent, ei bine... iata ca in cele din urma avem si raspunsul tau. Despre ce este insa vorba mai exact, ramane sa afli chiar din randurile urmatoare.

In urma cu aproximativ o saptamana, in weekend-ul 13 - 15 martie, iubitorii de masini de pe intreg teritoriul Statelor Unite ale Americii au luat cu asalt insoritul stat Florida, acolo unde s-a desfasurat Concursul de Eleganta Amelia Island.

Ca si in anii anteriori, editia 2014 a celebrului eveniment auto a impresionat prin diversitatea de modele gazduite, cei prezenti la fata locului putand admira autoturisme din diverse perioade de timp, care fie au scris istorie in lumea curselor cu motor, fie au dat startul unui nou trend datorita aspectului lor estetic.

Un alt punct principal de atractie al evenimentului Amelia Island Concours d’Elegance 2014 a constat in licitatia organizata de RM Auctions, participantii primind aici sansa de a pune mana pe unul dintre cele 252 de BMW-uri 507 Roadster construite vreodata.

Exemplarul in cauza, un BMW 507 Series II Roadster din anul 1958, a reusit sa se vanda pentru fabuloasa suma de 2.4 milioane de dolari - suma care s-a datorat in mare masura si motorului V8 de 3.168 centimetri cubi si 145 de cai putere complet original, cu numai 17.563 de kilometri.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram