După ce Bentley ne-au arătat o serie de teaser-uri, și să nu vorbim de scurgere de fotografii oficiale mai devreme, în sfârșit primele fotografii și informații oficiale cu noul Flying Spur au fost făcute publice. Sedanul nu numai ne promite o mulțime de lux cu noul design, dar și de asemenea spune că noul Flying Spur va fi "cel mai rapid și mai puternic model cu patru uși", care a fost produs vreodata. Flying Spur va debuta luna viitoare la Salonul Auto de la Geneva 2013.


Flying Spur împrumută de la Continental GT Speed propulsorul W12 de 6 l, 616 CP şi 800 Nm. Transmisia automată cu opt trepte este unul dintre elementele noi și este completată de sistemul de tracţiune integrală care distribuie 40% din cuplu pe puntea faţă şi 60% pe puntea spate. Asta inseamnă o accelerare de la 0 la 100 km/h în 4,3 secunde, pentru limuzina care cântăreşte 2.473 kg, urmată de o viteză maximă de 321 km/h.


Flying Spur are de asemenea un aspect mai atletic, are faruri rotunde cu LED-uri, a fost modificată și grilă frontală. Linia acoperişului este acum mai joasă, dar în rest mașina păstrează aceleaşi caracteristici ca şi actualul model.

La interior, Flying Spur beneficiază de noi materiale de lux, dar are şi tehnologie nouă : display central cu touchscreen. Modelul va fi pus în vânzare în vara, pentru un preţ de pornire de aproximativ 224.000 de euro.

Подпишись на наш Telegram-канал