Dacia Logan

Dacia Logan este o masina extrem de buna si de fiabila. Cu putina intretinere si grija poate ajunge, asa cum ne-a aratat si un sofer din Slobozia, chiar si la 1 milion de kilometri. Unde mai pui ca intretinerea este ieftina si piese gasesti oriunde, iar pretul incepe de la 2000 de Euro in sus.

Toyota RAV4

Toyota RAV4 este un SUV compact foarte bun, realizat cu piese de calitate, care duce mai departe faima marcii japoneze drept una extrem de fiabila. O masina care nu prea se strica, ideala pentru cineva care doreste un automobil de familie cu care se poate aventura si in afara asfaltului.

BMW Seria 5 din generatia E39

BMW Seria 5 din generatia E39 este singurul BMW la bani modesti pe care merita sa-l cumperi. Deoarece a fost facut ca un tanc, este fiabil, are motorizari bune si consum decent. Iar pe la 4500-5000 de Euro ai sanse mari sa dai de un exemplar foarte ingrijit, chiar daca are la bord peste 200.000 de kilometri.

Volkswagen Touran

Volkswagen Touran este o masina buna, una dintre cele mai bune de la Volkswagen, pentru ca a fost realizata pe o platforma de utilitara. Adica este robusta, rezistenta, ideala pentru calatoriile lungi prin tara noastra plina de gropi si obstacole.

Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze este o masina moderna, spatioasa si foarte sigura. Si pentru ca au cam disparut de pe piata europeana ca importatori, masinile au inceput sa se ieftineasca. Un Cruze cu motor pe benzina costa sub 5000 de Euro si este acel gen de masina de care vei uita cu intretinerea si lipsita de probleme.

Honda Civic

Honda Civic este o alta masina japoneza extrem de fiabila si foarte accesibila in zilele noastre. Aceste masini curioase, la care ne uitam cand au aparut cu ochii mari, au scazut sub pragul de 5000 de Euro. Motoare bune, care nu cedeaza niciodata, tehnologie interesanta si un design etern fac din Civic o masina demna de luat in considerare.

Opel Vectra

Opel Vectra, ultima generatie, a fost o limuzina bine facuta, pana cand a fost inlocuita de Insignia. Masina care acum costa de la 3000 de Euro in sus inmatriculata la noi in tara are motoare bune, arata bine si ofera spatiu pentru o familie numeroasa.

Volkswagen Golf Mk5

Volkswagen Golf Mk5 a avut un succes urias si chiar si azi este printre cele mai cautate masini la mana a doua. Pentru ca majoritatea au fost facute bine si nu au avut probleme niciodata. In plus, au avut cele mai bune motoare TDI, celebrele 1.9 clasice, puternice si economice, asa cum azi nu mai exista.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson este un alt SUV demn de luat in seama. Pentru ca masina coreana a fost realizata bine, este fiabila, nu te lasa la nevoie si robusta. Chiar daca la interior materialele folosite nu sunt cele mai calitative, pe partea de fiabilitate si rezistenta, micul Tucson se descurca si azi de minune.

Skoda Fabia

Skoda Fabia este o masina sub-compacta pentru cei care vor sa circule mai mult in oras. Cu consum decent, cu multe sisteme de siguranta si cu o platforma luata de la fratii de grup, Fabia poate fi acum cumparata la pret decent si poate sa reprezinte o solutie ideala pentru un cuplu sau o mama care vrea mobilitate fara batai de cap.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram