Daca iti cumperi un Smart, indiferent de generatie, nu inseamna doar ca esti destept... Si si ca esti fericit. De fapt, intr-un Smart, nu ai cum sa nu fi fericit, pentru ca este o masina simpatica pe care o admira toata lumea. Cu siguranta o sa fii extrem de fericit si cand cauti un loc de parcare si pui masina perpendicular pe trotuar... Si cu toate astea, ai loc!

Orice 'Cult-Car' este o masina care te face fericit. Pentru ca nu se demodeaza niciodata. Si Volkswagen Beetle, in special generatia veche, dar si cele moderne, stiu cum sa-l faca pe sofer fericit. Dar si pe cei care o privesc, deoarece ei iti vor zambi si iti vor face ziua mai buna.

Daca pe vremuri o Dacie 1300 batraneasca ne facea zile negre, deoarece nu mai pornea cand aveam mai mare nevoie, iata ca acum Daciile vechi sunt producatoare de fericire. Evident, daca ai o Dacie curata si ingrijita, pe care, daca o scoti la plimbare in week-end, o sa o umpli de priviri. Poti sa parchezi langa un Ferrari, ca tot Dacia este magnetul de priviri. Iar acest lucru nu are cum sa nu te faca mandru!

Chiar daca sunt mai multe BMW-uri care ii fac fericiti pe soferii lor, fie ca fac drift, fie ca sunt puternice sau ca alearga repede, un singur BMW este capabil sa te faca cu adevarat implinit. E vorba de vechiul Seria 8, o masina de lux care acum este ieftina. Si care o sa-i faca pe toti cunoscatorii sa te priveasca cu invidie.

Fiat 500 este o alta masina de cult care este magnet de priviri si producatoare de zambete. Chiar si prima generatie a anilor 60, dar si cele moderne. Care, desi sunt pentru fete in general, reusesc sa iti intoarca privirea si sa-ti produca un moment de fericire. Iar tu, ca sofer, cand vezi ca toti te privesc admirativ si iti acorda prioritate, o sa fii, la randul tau, fericit. Sau fericita...

Daca te intrebi cum te poate face o Dacie Duster fericit, e simplu: la iarna, cand vecinii tai cu BMW-uri si Audi-uri scumpe, se vor chinui sa iasa din parcare, tu o sa te urci in Dacia ta 4x4 pe care ai dat putini bani si o sa le razi in nas. O fi bine?

Mazda MX-5 este una dintre cele mai bune masini din lume. Nu doar pe hartie, ci si in realitate. Si nu doar in ceea ce priveste partea tehnica, ci si ca producatoare de fericire. Deoarece o sa ai senzatii tari, datorita aderentei si felului in care se conduce, senzatii identice cu ceea ce simt posesorii de Supercar-uri scumpe.

La fel ca Beetle si Fiat 500, MINI este o alta masina magnet de priviri care nu se va demoda niciodata. Nu conteaza generatia, desi cele vechi, asa cum conducea Mr. Bean, ar putea fi cele mai amuzante. Se conduce ca un kart, arata demential, nu are nicio urma de practicabilitate, dar macar te face sa te simti tanar. Si asta nu are cum sa nu te faca fericit!

Mercedes-Benz W140 a fost o limuzina extrem de scumpa la vremea ei. Dar acum costa putin si si-o permite oricine. Provocarea mare este sa gasesti un exemplar ingrijit si fara probleme majore. Dar odata ce o gasesti, satisfactia vine automat, pentru ca o sa te bucuri de lux si confort la bani putini.

Ultima, dar nu cea din urma, este romaneasca Dacie Logan. Si daca te intrebi cum te poate face fericit un Logan, o sa-ti raspundem imediat. In primul rand, fiind cea mai ieftina masina din Europa, o sa te bucuri ca dai putini bani pe ea. Insa cel mai mult te vei bucura de fiecare data cand faci revizia sau cand ai nevoie de piese: sunt ieftine si tin cu casa.

Подпишись на наш Telegram-канал