Poate ca nu am apucat inca sa precizam, insa fiorosul muscle car american este si de vanzare. Pretul? Undeva in jurul a 135.000 de dolari!

Arata ca oricare alt Plymouth Cuda pe care ai avut ocazia sa il intalnesti pana acum - in mediul real sau cel virtual, insa afirmatia cu pricina este valabila doar atunci cand vine vorba despre departamentul exterior.

Nu de alta, dar situatia se schimba complet in cazul interiorului, exemplarul din cazul de fata atragand aici atentia atat prin ceasurile de bord si scaunele fata sport, cat si prin instalatia de aer conditionat sau sistemul audio de inalta fidelitate marca Sony.

Si cu toate acestea, elementele surpriza abia acum sosesc, principala atractie a Plymouth-ului Cuda vandut de americanii de la RK Motors Charlotte reprezentand-o de departe, fara doar si poate, partea tehnica.

Vezi tu, spre deosebire de alte exemplare, cel din cazul de fata ascunde in compartimentul motor unitatea V10 a unui Viper din 1995. Unitate careia i s-a oferit un compresor mecanic, plus alte bunatati tehnice pentru 547 CP masurati pe dyno.

Iar asta-i numai inceputul, supercarul celor de la Dodge asigurand inclusiv transmisia manuala cu sase rapoarte sau diferentialul cu alunecare limitata. Drept urmare, sa mai precizam oare ca si suspensia, respectiv franele au fost modificate in consecinta?

Daca te-am lamurit pe deplin care este povestea acestui Plymouth Cuda cu piese de Dodge Viper - sau ar fi trebuit sa ii spunem Dodge Viper cu caroserie Plymouth Cuda?, atunci inseamna ca nu mai avem decat un singur lucru de precizat...

... si anume pretul de achizitie al fiorosul muscle car american: aproximativ 135.000 de dolari.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram