Fostul fotbalist Cătălin Munteanu, cunoscut ca un tip calm, a fost implicat într-un incident în trafic. “Cap de Zmeu” s-a contrat cu un alt șofer după ce a parcat neregulamentar.

Aflat în trafic, Munteanu a semnalizat și a oprit mașina pe marginea drumului, fără a parca într-un loc special amenajat. Acest lucru l-a deranjat cumplit pe șoferul din spate care l-a claxonat îndelungat pe Munteanu.

Fostul fotbalist a coborât din mașină și i-a transmis celulialt conducător auto: “Nu mai claxona atât!”. Nici acesta nu s-a lăsat mai prejos și fără să țină cont că în fața sa este un oficial al lui Dinamo 2 i-a replicat: “Băi, ești nesimțit! De ce ai parcat aici? Acum sun la poliție”. Spirtitele s-au calmat după ce Muntanu s-a îndepărtat de carosabil.

“În fiecare zi stau 10 min să trec de acel loc din cauza unora ca cel din film. (…) Am claxonat atât pentru că pur si simplu nu mi-a venit să cred cât de imbecili si fara minte pot fi unii. Și da, am sunat la Politia Voluntari că se blochează o bandă și se merge greu din cauza mașinilor parcate. Au zis ca trimit un echipaj. Sper să fi trimis”, a explicat ulterior pe site-ul trafictube.ro șoferul care a filmat incidentul.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram