Un BMW M3 fabricat la inceputul anilor '90 si scos recent la licitatie prin intermediul site-ului eBay "a reusit" sa adune doar 32.300 de dolari. Proprietarul automobilului bavarez a renuntat sa-l mai vanda cand a vazut cat a primit pe el.

Cum majoritatea BMW-urilor M3 de prima generatie se vand zilele acestea pentru niste sume cu adevarat ametitoare, un american s-a gandit sa isi incerce si el norocul prin intermediul exemplarului din dotare.

A publicat un anunt de tip licitatie pe faimosul site eBay, apoi a asteptat... ca banii sa curga. Numai ca socoteala de-acasa nu se potriveste mereu cu cea din targ, omul "nostru" ramanand cu buza umflata dupa ce a primit doar 32.300 de dolaripe automobilul bavarez.

De ce acest deznodamant ramane un mare mister, cumparatorul acestui BMW M3 E30 din 1991 urmand a primi un exemplar de nota 10 din 10 la nivel tehnic, conform descrierii facute de american.

Motorul aspirat in patru cilindri, cu capacitate de 2.3 litri si aproximatvi 195 de cai putere, este original si nu bate, in timp ce transmisia manuala cu cinci rapoarte se lauda cu un nou ambreiaj, primit cu mai putin de 160 km in urma.

Si daca tot veni vorba despre kilometri parcursi, atunci nu putem trece mai departe pana cand nu precizam ca automobilul bavarez a vazut in ultimele doua decenii si jumatate exact 178.637 km.

In dotarea acestui BMW M3 E30 ofertat cu numai 32.300 de dolari mai gasim, de asemenea, si prelungire M3 Evolution II, volan M-Tech 2, pedale AC Schnitzer, arcuri Eibach, scaune incalzite, chip Turner MotorSport etc.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram