Iuliana Matei este vedeta celui mai recent pictorial OnlineCafe, pictorial pe care vi-l oferim partial mai jos. Cei mai multi o vor recunoaste prin titulatura "noua EBA", cu care s-a si lansat fotomodelul cu dimensiuni de invidiat si forme de admirat. Iuliana Matei si-a deschis cariera de model prin aparitia pe coperta revistei 4TuningRO nr.1 si prin participarea la saloanele de tuning 4TuningDAYS. Iulia a aparut apoi in 2009 pe coperta revistei Playboy, a castigat concursul "Tara, Tara, vrem inaintase" de la Sport.ro si, cum era si normal, a urmat un asalt al designerilor romani pentru prezentarea colectiilor acestora.

"Decorul a fost incitant iar masina mi-a placut in mod deosebit. Echipa m-a sustinut si a fost usor sa lucrez cu ei. Cand mi-au zis ca s-a terminat, nu mi-a venit sa cred si chiar mi-as fi dorit sa mai continuam", a precizat Iulia.

Pentru cei care vor vedea pictorialul, Iulia are un mesaj: "Sper sa le placa. Mie cu siguranta mi-a facut placere sa fac aceste fotografii. Oricum, le multumesc anticipat celor ce vor aprecia acest pictorial."

Sedinta foto a fost realizata in service-ul AutoTehnica, patronat de Dl. Paul Andronic.

Fotografii: Dragos Cristescu
Producator: Alin Barbulescu
MakeUp: Alexandra Nita
HairStyle: Cleopatra Ama Micu

Подпишись на CARAKOOM в Telegram