Un Citroen DS fabricat la mijlocul anilor '70 si transformat ulterior intr-o decapotabila cu patru portiere este de vanzare in Olanda pentru suma de 58.500 de euro.

Atat de multe s-au spus si scris despre el in ultimele sase decenii incat... ei bine, nu mai exista absolut nimic de adaugat despre francezul Citroen DS. Cu o singura exceptie.

Dintre cele 1.4+ milioane de exemplare comercializate la nivel global de marca din Hexagon, unul - si doar unul singur, a sfarsit prin a fi transformat in decapotabila.

Nu chiar in acea decapotabila pe care o cunoaste toata lumea, ci in ceva mult mai extravagant: una cu patru portiere si, in functie de necesitati, doua sau, din nou, patru locuri.

Conform putinelor informatii disponibile despre acest Citroen DS fabricat la mijlocul anilor '70, el a fost adus in respectiva configuratie de o companie pe nume Van Oord Specials.

Motivele ineditei conversii raman un mare mister si in ziua de astazi, singura certitudine constand in faptul ca exemplarul francez a fost scos la vanzare in Olanda.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram