Ai visat dintotdeauna la o Lancia Delta Integrale HF Turbo in stare exceptionala, insa niciodata nu ai gasit un astfel de exemplar? Ei bine, acum este sansa ta sa actionezi!

In mai putin de o luna, in weekendul 21 - 22 februarie, britanicii de la Silverstone Auctions vor scoate la licitatie probabil singura Lancia Delta Integrale HF Turbo nou-nouta ramasa pe aceasta planeta.

Cum s-a putut abtine unicul proprietar al masinii din a pune la treaba toti cei 210 CP ai motorului turbo de 2.0 litri ramane un mare mister, insa cei 50 km de la bord spun totul despre starea tehnica a acestei bijuterii pe patru roti.

Bijuterie pe care britanicii de la Silverstone Auctions spera sa obtina la finalul licitatiei o suma cuprinsa intre 90.000 si 110.000 de lire sterline. Adica o nimica toata, daca este sa tinem cont ca exemplarul din cazul de fata apartine editiei speciale Martini 5.

Pentru cei care nu stiu ce inseamna acest lucru, modelul Lancia Delta Integrale HF Turbo Martini 5 a fost lansat pe piata pentru a celebra cel de-al cincilea titlu consecutiv obtinut de italieni in Campionatul Mondial de Raliuri, la categoria Constructori.

Numai 400 de exemplare au iesit pe portile fabricii, aceasta fiind masina cu numarul 124. Fabricata in anul 1992, momentan neinmatriculata si gata sa ajunga la un nou proprietar alaturi de toate actele cu care a venit acum ceva mai bine de doua decenii.

In ceea ce priveste aspectul estetic, cuvintele nu sunt indeajuns pentru a descrie - asa cum se cuvine, modul in care se prezinta aceasta Lancia Delta Integrale HF Turbo Martini 5.

Drept urmare, ne limitam in a sublinia albul impecabil ce acopera atat caroseria, cat si jantele, accentele Martini mai mult decat evidenta si, nu in ultimul rand, interiorul decorat cu numeroase elemente din Alcantara.

O adevarata bijuterie pe patru roti, ce sa mai...

Подпишись на CARAKOOM в Telegram