M-am luat de Ponta ca inaugureaza prostii, de astia cu BMW-urile, ba de soferii de RATB care se fac ca nu au AC, ba de aia, ba de ceilalti... Haide, gata, ajunge cu observatiile despre ce e anormal si de cacao in tara asta. Revenim mai tarziu. De aceasta data, as vrea sa comunicam mai mult. Si sa-mi spuneti voi, unde ati merge cu masina in vacanta.

Sa zicem ca avem urmatoarea situatie. Ai o masina care nu consuma mult si sa zicem ca te doare la banana de combustibil. Se tot scumpeste el din pacate, dar sa ne imaginam situatia ideala in care il plateste altcineva pentru tine. Iti iei iubita de o aripa, sau prietenii, sau sotia, sau familia, si vrei sa pleci undeva.

Unde ai pleca in vacanta cu masina? Ajuta-ma cu ceva sugestii, te rog.

Ma tot uitam pe Facebook la diverse pagini dedicate turismului romanesc, de genul 273 de locuri de vizitat, castele din Romania, biserici fortificate si multe alte locatii pe care, eu personal, nu le stiam si nu aveam habar ca exista. Eu sunt mai nationalist, chiar daca tot injur tara asta de cacao condusa de niste jeguri de oameni. Si imi place sa calatoresc aici.

Ba mai mult, sunt sigur ca multi dintre noi suntem niste ipocriti, ca vrem sa vizitam cine stie ce tari calde, din departare, cu plaje albastre si pline de scoici colorate, sau in munti inalti, cu partii de mii de kilometri, cu oameni civilizati, vacute Milka unde privesti cu ochii, sau locuri calde, cu hoteluri Burj-Arabe, lux si harfe infinite... Cu toate astea, nu suntem in stare sa ne vizitam tara in care traim.

Aveti impresia ca ati vazut toata Romania? Nicidecum. Imi pare rau ca injur tara asta frumoasa, variata, perfecta. Insa uit cateodata ca nu ea este de vina, ci noi, cei care o populam si o transformam intr-o batjocura.

Fratilor, sunt sute, mii de locuri misto in Romania, unele chiar langa noi, la 2 pasi de casa noastra, locuri despre care habar nu aveam ca exista. Sunt sigur ca Romania inca mai are puterea sa ne lase cu gura cascata si sa ne emotioneze.

Si poza de mai sus, ai baga vreodata mana in foc ca este din Romania? Dar este. Brasov.

Tu unde ai vrea sa te duci?

Подпишись на CARAKOOM в Telegram