Oficialii Ford au publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si specificatii tehnice ale noului Lincoln Navigator. Dupa cum precizam si anterior, SUV-ul american va debuta public peste numai doua zile, in cadrul evenimentului New York International Auto Show 2017.

Versiunea Demon a modelului Dodge Challenger nu este singura surpriza pregatita de industria americana pentru editia din acest an a Salonului Auto International de la New York.

Ba dimpotriva: vizitatorii respectivului eveniment de peste Ocean, programat sa se desfasoare in perioada 14 - 23 aprilie, vor mai putea admira la fata locului inclusiv ultima generatie a modelului Navigator.

Echipata cu o caroserie realizata din aluminiu, mai usoara cu aproximativ 90 de kilograme ca pana acum, alternativa celor de la Lincoln la Cadillac Escalade stie cum sa impresioneze.

Un prim exemplu in acest sens il reprezinta motorizarea cu doua turbine si doar sase cilindri in V care, impreuna cu o transmisie automata in zece rapoarte, livreaza rotilor nici mai mult, nici mai putin de 450 CP.

Avem apoi scaunele fata cu reglare electrica in 30 de moduri posibile, instalatia audio cu 20 de difuzoare Revel sau hotspot-ul WiFi la care se pot lega simultan pana la 10 device-uri diferite.

Nu lipsesc insa din meniu, daca tot veni vorba, nici sistemul de infotainment compatibil cu standardele Apple CarPlay si Android Auto, monitoarele ajustabile de zece inch fiecare ori porturile USB prezente in numar de sase.

In cazul in care mai conteaza, meniul propus de noul Lincoln Navigator continua cu pilotul automat adaptiv, afisajul pe parbriz, camera video de 360 de grade si ceasurile de bord configurabile.

Pe scurt, proaspat lansatul SUV american, concurent al modelului Cadillac Escalade, reprezinta un tur de forta la nivel tehnologic, impachetat intr-un design cu tente minimaliste, inspirat de conceptul cu acelasi nume de anul trecut.

Подпишись на наш Telegram-канал