Un accident rutier a avut loc în urmă cu o zi într-o intersecție din Bistrița. Un bărbat de 41 de ani care circula cu viteză excesivă a lovit o șoferiță într-un sens giratoriu. Polițiștii au considerat-o vinovată pe șoferiță, dar gurile rele spun că oamenii legii au procedat astfel întrucât bărbatul era un coleg de-al lor.

Un bărbat de 41 de ani care circula cu viteză la volanul unui autoturism înmatriculat în Cluj a fost lovit de o mașină condusă de o șoferiță care încerca să intre într-un sens giratoriu. Așa cum se poate oberva pe camerele de luat vederi, bărbatul a schimbat benzile, trecând de pe banda a doua pe banda întâi chiar înainte să intre în sens.

Femeia de 38 de ani se afla în mașină cu copilul ei de 4 ani. Din fericire șoferița și copilul nu au suferit răni în urma accidentului.

În mod ironic, vinovată a fost găsită șoferița și nu cel care circula cu viteză excesivă și care era, cum altfel, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Au procedat corect oamenii legii?

Подпишись на CARAKOOM в Telegram