Haideti sa vedem cati dintre voi asteptau momentul in care isi va face aparitia si in Romania primul rat rod! Ei bine, acest moment a venit iar TuningHost.ro nu putea sa-l rateze, prezentand in exclusivitate Broscozaurul, volksrod-ul lui Bogdan Plugar din Brasov. Specific unui rat rod, proiectul este unul foarte ambitios si spectaculos, demn de un loc in topul proiectelor realizate in tara pana acum!

Totul a pornit de la o broscuta clasica, achiztionata special pentru a deveni usor usor primul volksrod din Romania si care pana la urma a iesit chiar primul volksrod pick-up din Sud-Estul Europei!

Fiind vorba de o aripa inca neexploatata la noi in tara, solutiile tehnice si de design au fost destul de greu de pus la punct, multe piese fiind comandate din SUA. Chiar si asa, daca majoritatea pieselor de natura tehnica au fost aduse de peste mari si tari, cele de decor sunt 100% autentice, proprietarul cautand tot felul de vechituri care sa fie din acelasi film cu masina atat prin podurile si beciurile caselor de la tara (cu acordul proprietarilor, bineinteles!) cat si pe la fier vechi.

Probabil ca cel mai de efect aspect al masinii, rugina de pe caroserie, este rezultatul unei vopsele speciale care “rugineste” la ceva timp de cand a fost aplicata. Aceasta vopsea este promovata la noi prin Custom Shop, si cat de curand o vom mai vedea si pe alte masini!

Proiectul nu se opreste aici, urmand noi modificari de ordin de design si mecanica si nu in ultimul rand partea cea mai grea… omologarea!

Broscozaurul va fi prezent intre 24 si 26 Mai la Bucharest Wheels Arena, iar deloc intamplator avem si un concurs prin care poti castiga o invitatie la show, astfel incat sa vezi volksrod-ul si in… tabla si rugina!

Подпишись на CARAKOOM в Telegram