Dublul campion mondial de Formula 1 Mika Hakkinen va face o demonstraţie cu un Caparo T1 pe Bulevardul Kiseleff din Bucureşti în 5 iunie în cadrul campaniei Join the Pact a producătorului de whisky Johnnie Walker.

Masina pe care o va pilota Mika Hakkinen in Bucuresti se numește Caparo T1 și are 450 de cai putere.

Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool va transmite consumatorilor români mesajul “Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului”. Această iniţiativă face parte din campania globală Johnnie Walker pentru consum responsabil, “Join the Pact”.

"În calitate de pilot de Formula 1 ştiu cât este de important să deţii controlul, mai ales atunci când te afli la volan. Dacă decizi să conduci după ce consumi alcool, nu vei mai avea control. Iar atunci când vrei să consumi alcool, este foarte important să ai alături de tine un şofer care şi-a asumat angajamentul de a te conduce în siguranţă acasă şi a semnat pactul nostru."
"Prin aceasta campanie, am reuşit să transfer mesajul privind consumul responsabil către milioane de oameni din întreaga lume. Sper ca fanii şi consumatorii din România să ne sprijine în transmiterea mesajului pentru consum responsabil prin semnarea pactului utilizând aplicaţia Join the Pact de pe Facebook", a declarat finlandezul.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram