La sfârşitul lunii aprilie Harley-Davidson "LEGEND ON TOUR" revine în România, pentru un weekend ce se anunţă din nou remarcabil pentru toţi iubitorii motociclismului. Ingredientele evenimentului vor fi 23 de motociclete, alese dintre cele mai noi modele Harley-Davidson, buna dispoziţie şi spiritul de libertate al legendarei mărci. Printre modelele consacrate, vor fi disponibile pentru ride-test Softail® Slim™, Sportster® Seventy Two™ si FourtyEight™, Dyna® Switchback™, Softail® Blackline™ dar şi deja celebrele Electra Glide® sau modelul V-Rod™.

Parte integrantă a unui turneu desfăşurat în 16 ţări, camionul Legend on Tour încărcat cu cele mai noi modele Harley-Davidson, revine în România pentru a-ţi oferi o experienţă la care doar ai visat. Fie că deţii deja un Harley şi vrei să iţi alegi următorul model sau aceasta va fi prima ta experienţă Harley, cele 23 de modele sunt cea mai potrivită ocazie. Locurile sunt limitate aşa că te rugăm să te înscrii pentru a-ţi rezerva motocicleta dorită.

Ca în fiecare an, la Harley-Davidson Bucureşti, în Şos. Bucureşti-Ploieşti nr. 42-44, veţi fi întâmpinaţi cu prietenie de către membrii clubului
HOG® Romania.

Cei care doresc să testeze oricare din modelele motocicletelor Harley-Davidson se pot înscrie pentru sâmbătă 20 aprilie sau duminică 21 aprilie.

Link-ul pentru inscrierea la test va deveni activ din data de 06 aprilie 2013 pe Harley-Davidson

Подпишись на наш Telegram-канал