Mult așteptat Rolls-Royce Wraith Coupe, în sfârșit a fost prezentat la Geneva. Noul Wraith este cel mai puternic model de serie produs până acum de Rolls Royce.
"Astăzi lansăm Ultimate Gran Turismo, o mașina care întruchipează spiritul lui Charles Stewart Rolls," a comentat Torsten Müller-Otvos, CEO-ul Rolls-Royce Motor Cars. "Cel mai puternic Rolls-Royce Wraith promite sentimentul de aventură si viteză cu care a condus strămoșul nostru fondator. Dar, desigur, puncte de plecare ale Wraith sunt lux, rafinament si calitate, caracteristici care rămân la fel de importante pentru clienții Rolls-Royce și astăzi."


Wraith, al cărui bază este modelul Ghost are același look clasic, plin de eleganța. Propulsat de un motor de 6.6 litri V12, care dezvoltă 624 CP și 800 Nm, noul coupe Rolls-Royce accelerează de la 0 la 100 km/h în numai 4.6 secunde. Wraith masoară 5.269 milimetri in lungime, 1.947 milimetri lațime și are un ampatament de 3.112 milimetri. Masa proprie a modelului britanic ajunge la 2.360 de kilograme.


Mai mult de atât, viitorii pasageri vor bucura de interiorul foarte luxos, cu multe inserții de piele si accente de lemn. In plus, viitorii clienți vor avea posibilitatea de a opta și pentru un plafon ce imita cerul înstelat prin 1340 de LED-uri!


Prețul de pornire pentru noul Wraith va fi de 245.000 de euro.






Подпишись на CARAKOOM в Telegram