Chevrolet va oferi incepând cu luna martie aplicația Siri, integrată in sistemul Chevrolet MyLink, la bordul modelelor Aveo si Cruze. Nouă funcţie de integrare permite utilizatorilor să interacţioneze cu iPhone-ul lor fără să aprindă ecranul dispozitivului şi fără să se uite la acesta, timp in care ei se concentrează asupră drumului. Posesorii iși conectează iPhone-ul la radioul MyLink prin Bluetooh, il cuplează cu sistemul și folosesc butonul de activare a vocii de pe volan pentru a incepe și incheia sesiunile cu Siri in modul de funcționare Eyes Free.


Împreună cu Siri, Chevrolet MyLink va putea efectua apeluri vocale în modul hands-free, prin activare vocală, către contactele memorate în agendă, asculta piesele din biblioteca în iTunes, schimbarea automată a sursei sunetului de la AM/FM la modul iPod, ascultarea şi compunerea de SMS-uri şi iMessage-uri către un număr de telefon sau un contact salvat, și pentru a accesa calendarul și adauga intâlniri.

Aplicația Siri este disponibilă in versiunea Beta numai pentru iPhone 4S, iPhone 5, iPad (generația a treia si a patra), iPad mini si iPod touch (generația a cincea), necesitând acces la Internet.


via Chevrolet

Подпишись на CARAKOOM в Telegram