Vânzarea de mașini este lucrul destul de greu, mai ales când compania dumneavoastra are numai un produs: un supercar de aproape 2 milioane de euro, dar asta se pare că nu e o problemă pentru Anita Krizsan.
Anita a reușit sa vânda într-un an fiscal nu mai puțin de 11 Bugatti Veyron, stăbilind astfel un record de incasări de 13 milioane de lire (15.101.710 euro), și eforturile ei s-au adus porecla "femeia de 15 milioane de dolari."


De dragul lui comparație, cele mai multe dintre vânzatorii companiei sunt fericiți să vândă trei masini într-un an calendaristic, dar eforturile lui Krizsan înseamnă că ea este lider de vânzări Bugatti din toată lumea. Dar succesul ei are si un preț. Reprezentantă de vânzări este disponibilă pentru clienții 24 de ore pe zi, și de multe ori, clienții potențiali o sun în miezul nopții cu întrebări despre mașina sau de garanție. Anita asistă personal la fiecare livrare.
Astăzi, celebra Anita negociază vânzarea unui Veyron ce va fi construit folosind elemente din aur și dorința ei secretă este sa vadă mai mulți cumpărători de sex feminin, pentru că deocamdată există doar patru proprietari de sex feminin Veyron în întreaga lume.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram