Sunteti un fan al stilului "pur"? Eu, spre exemplu, da. Nu-mi place cand la exterior sau in interior vehiculului sunt prea multe detalii inutile. Fiecare poate sa faca un design agresiv sau vulgar, dar foarte putini oameni sunt capabili de a face o masina cool intr-un stil simplu. Aceste vehicule nu sunt pentru toata lumea. In cultura japoneza, exista conceptul Miyabi, care inseamna eleganta, rafinament si lipsa de vulgaritate.

Acesta este motivul pentru care compania Spirit Rei a lansat o noua linie de piese auto Miyabi. Design simplu dar elegant al detaliilor permite masinilor celebre sa ajunga la varful expresiei sale estetice. Uitati-va la acest Nissan Silvia S13, la care a lucrat compania Spirit Rei. Masina a aparut la expozitia Offset Kings Japan weekend-ul trecut.

Imi place foarte mult modelul S13, in mare parte datorita designului sau. Cei de la Spirit Rei au lucrat la masina si i-a dat o noua bara fata, care ii adauga o nota moderna si agresiva, dar nu strica designul original. Totul genial este simplu.

Singurul lucru care a fost adaugat - spoiler fata din fibra de carbon, care creeaza un sentiment de aterizare chiar mai mic.

Banda subtire verde trece peste partea de jos a masinii si completeaza pefrect designul strict.

Ca roti baietii au pus 18” Work Meister M1R, care sunt completate in mod ideal de aripi personalizate de la Spirit Rei.

Arcuri spate avansate adauga masinii un aspect modern. Pe aceste arcuri e imposibil sa nu le admiri: vedeti cat de usor usa se extinde in aripile din spate.

Aspectul masinii completeaza bara de protectie personalizata Spirit Rei Miyabi, hayon elegant si vopseaua metalic de culoare inchisa.

Ce credeti despre masina asta? Impartasiti-va gandurile in comentarii!

Подпишись на CARAKOOM в Telegram