Cand vine vorba de constructie de masini, compania Columbia BT (@columbiaBT) - este producatorul care nu va va dezamagi in ceea ce priveste crearea unor masini unice, care atrag o gramada de atentie. Printre lucrarile anterioare ale companiei putem sa amintim recenta Bentley Mulsanne pe discuri de aur de la Capolvaro. Sau triciclu Can-Am Spyder, pe care au pus jante uriase de 20 inch si care sunt vopsite in aceleasi culori de alb si aur.

De data aceasta cei de la BT au preferat o alta culoare "modesta" - rosie. In masina au fost instalate jante Forgiato Decimo-L, 24", pe puntea fata si 22" pe spate. O jucarie noua este un triciclu inversat.

Printr-o combinatie de sasiu foarte puternic si bratul de control din aluminiu forjat, si datorita amortizorului din spate ultra-usor , masina are un echilibru bun pe drum. Acest triciclu nu are nicio asemanare cu omologii lui, in primul rand pentru ca locurile soferului si pasagerului in ea sunt la fel ca intr-o masina conventionala. Kituri de corp puternice, designul neobisnuit, roti chic rosii Decimo-L - aceasta masina pur si simplu nu poate lasa pe nimeni indiferent.

De asemenea, masina are un parbriz jos. Nu avem nici o indoiala ca Polaris Slingshot va provoca aceeasi reactie ca si celelalte doua proiecte Columbia BT.

Подпишись на наш Telegram-канал