Aceasta motocicletă poate semăna cu rodul imaginației unui fan de anime bolnav, dar există un detaliu care a eclipsat acest design nebun ...

Compania Zec00 a lucrat mai mult de patru ani numai pentru a trece de la desene tehnice la producție, și în procesul echipa japoneză a luat decizia de a se uni cu compania Zero. Zero i-au dat bateria, motorul și părțile din productie proprie.

Zec00 au ales motorul vechi cu 50kW, care este instalat într-o motocicletă de top Zero SR. Motorul are un cuplu de 143 Nm, în ciuda faptului că motocicleta are o greutate uimitoare de 276 kg. Viteza maximă declarată este de 159 kilometri pe oră, și ca distanța la o singură încărcare, producătorul a declarat că capacitatea bateriei de litiu de 11,4 kWh este de ajuns pentru toate aceleași 159 km. Are aceeași problemă ca și Zero SR: încărcarea bateriei completă durează aproximativ 8 ore.

Da, designul motocicletei este nebun, dar să acordați atenție suspensiei față. Aceasta este construită într-un mod care vă permite să schimbați centrul de greutate al motocicletei pentru locație mai comodă a bateriei, în timp ce manipularea motocicletei nu se schimbă. Cel mai probabil, motocicleta nu este ideală pentru manipularea, dar eforturile designerilor merită respectul nostru.

Zec00 este acum în vânzare, dar au fost făcute doar 49 de exemplare, și toate sunt de vânzare doar în Japonia. Ei bine, dacă asta nu vă oprește, atunci aici este eticheta de preț: $ 70,000.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram