Stiti cu ce cuvant poate fi cel mai bine descris Ford F-650? Al naibii de mare. Dar deja ati stiut asta. Si ce ziceti despre furgoneta rezidentiala, care a fost construita pe baza de F-650? Ati fi surpsinsi, dar chiar exista!

Daca sunteti familiarizati cu compania EarthRoamer, atunci stiti ca aceasta companie americana iubeste sa construiasca masini mari si puternice, care vor calatori chiar si acolo unde este imposibil sa calatoresti.

Modelul lor cel mai popular - EarthRoamer XV-LTS. Desi, este mai rezonabil sa spun ca acest model a FOST cel mai popular, pentru cu de la aparitia noului XV-HD, situatia sigur se va schimba. Este imens ca si tanc!

Acest crocodil poate transporta confortabil pe bord pana la opt persoane, si are in acelasi timp, o calitate excelenta de conducere. Masina este echipata cu panouri solare si sistem de a stocare a energiei, precum si cu anvelope militare de 46 inch. O surpriza suplimentara va fi un balon cu volumul de apa de 700 de litri.

"XV-HD - este cel mai nou produsul nostru," - spune presedintele companiei EarthRoamer Tyler Tatro. "Un nou nivel de confort si de performanta a masinii va fi pe placul oricarui iubitor furgonetelor rezidentiale."

Ei bine, de asta nu pot sa spun nimic, dar pentru cei care sunt interesati, voi spune mai mult despre caracteristicile. De exemplu, lungimea masinii este de 10,6 metri, latimea - 2,59 m si inaltime - 3,96 metri. Cu aceste proportii masina asta este de doua ori mai mare decat Mercedes-Maybach S600.

Acest monstru este pus in miscare cu un motor diesel de 6,7 litri, oferind 330 cai putere si un cuplu de 983 Nm. Simtul de plimbare va fi aproximativ ca si cum ati fi calatorit pe un mamut.

Inceperea productiei este planificata pentru sfarsitul anului 2015. Aveti de gand sa-l cumparati? Nici o problema, luati din salteaua 925.000 de dolari si haideti la showroom!

Подпишись на CARAKOOM в Telegram