In industria auto, un model plecat de pe piata, revine cu mare dificultate. Dar exista si cazuri de reincarnare de succes. Am colectat pentru voi 10 cele mai tari masini-pensionare care au revenit pe piata.

10. Mini

Productia a durat 41 ani, si a fost efectuata de diferite producatori de automobile din intreaga lume, dar renasterea Mini in noul secol sa datorat companiei BMW, care a deschis drumul pentru producerea unei game largi de masini si pentru cresterea brandului. Nu suntem fericiti cu unele dintre modelele lor, dar trebuie sa recunoastem ca acum au mult succes.

9. Ford GT

Ford GT va fi intotdeauna considerata una dintre cele mai bune masini ale anilor 2000, si pe buna dreptate. GT40 - este o masina sport legendara, care prezinta istoria a lui Ford, precum si una dintre cele mai importante perioade din istoria motorsportului.

8. Chevrolet Camaro ,a 5-a generatie

Dupa 8 ani dupa ce a 4-a generatie s-a dus de pe piata, Camaro a revenit in mod eficient pe piata mondiala. Deoarece are un stil modernizat decent si un motor puternic, adecvat pentru utilizarea pe pista de curse, GM a dovedit ca Camaro - este un concurent serios in sectorul de automobile sport.

7. Tesla Model S

Modelul S a intors lucrurile pentru Tesla. Ca o companie in principal angajata in vanzarea masinilor Lotus, umplute cu baterii de laptop-uri, Tesla cu adevarat nu ar fi crescuta la un jucator serios in industria auto. Dar totul sa schimbat dramatic odata cu lansarea modelului S. La New York poti sa-l intalnesti peste tot, si este clar de ce. Modelul S - este o masina sigura, rapida si inovativa. Aplauze Tesla!

6. Chevrolet C5 Corvette

Dupa tot felul de imbunatatiri, C5 Corvette a fost cel mai bun Corvette la acea vreme, produs de concernul GMC. Aceasta este o masina de sport adevarata, si un mostenitor vrednic Corvette. Din fericire pentru fanii, dezvoltarea Corvette nu s-a oprit aici.

5. BMW 2-Series

228i - este, probabil, modelul cel mai aproapiat de radacinile BMW, care acum este in vanzare. Tractiune spate, manipularea ideala, interior spatios, si zambetul foarte larg BMW - reteta succesului!

4. Jaguar F-type

F-type - este incontestabil o masina frumoasa, care a afectat nu numai imaginea lui Jaguar modern, dar si a pregatit calea pentru prosperitatea brandului. Campania publicitara Jaguar "GoodToBeBad» («Bine a fi rau") nu ar fi avut succes fara design-ul agresiv si motorul puternic. Poate ca este primul Jaguar, care ma atras in ultimii 40 de ani. Desigur, cu exceptia lui XJ220 ...

3. Scion FR-S

In 2002, cand primul Scion a fost pus in productie, ei au vandut masini mici si elegante despre care nimeni in afara Statelor Unite nu stia. Dar au fost masini diferite, si asta a avut succes. Dar toate masinile imbatranesc rapid ... Cu toate acestea, FR-S Scnio a revenit in joc. Masina sport eleganta cu conturi clare de care tinerii s-au bucurat cu adevarat.

2. McLaren MP4-12C

MP4-12C - o incercare reusita de revenire a companiei McLaren pe piata de masini rutiere . Incredibil, ca compania, care a produs anterior numai supercar-uri personalizate hand-made, a fost capabila sa intre pe piata cu astfel de concurenti serioase ca Ferrari 458, Audi R8 si Lamborghini Gallardo. Acum, dupa prezentarea lui P1, 650S si 570S, McLaren se extinde linia sa si mai mult! Cine va fi urmatorul?

1. Mazda MX-5 ND

Ca sa nu spunem ca Mazda a ramas vreodata in urma de viata cu MX-5-ul, dar fara indoiala, noua generatie a roadster-ului in continuare se indepartase de la design-ul original mic si usor. ND este mai mic, mai rapid si chiar seamana cu originalul MX-5 mai mult decat orice am vazut in aproape douazeci de ani.

Подпишись на CARAKOOM в Telegram