Mercedes-Benz McLaren SLR Stirling Moss este considerat unul dintre cele mai scumpe din istoria Mercedes. In 2009, au fost lansati 75 de masini de lux in valoare de mai mult de un milion de dolari fiecare. Toate cele 75 de copii, care au fost create in onoarea marelui conducator auto britanic Stirling Moss, au fost vandute in jumatate de an tot in 2009.

Si, dupa cum probabil v-ati dat seama, acum sa intalnesti cel putin un astfel de vehicul pe drumurile publice este foarte dificil. Aceasta masina rara si scumpa poate fi vazuta numai la diverse concursuri de eleganta, precum si in muzee sau in colectii particulare. Dar recent spionii foto au reusit sa comemoreze toate patru Mercedes-Benz McLaren SLR Stirling Moss. Masinile au fost prinse in centrul lui Stuttgart.

Masina sport exclusivista Mercedes-Benz McLaren SLR Stirling Moss este construita pe o platforma de SLR. Ea are un un motor V8 de 5.5 litri, cu un compresor mecanic, care dezvolta 650 CP si 780 Nm cuplu. Pentru a atinge 100 km/h ii trebuie doar 3.5 secunde, viteza maxima - 350 km/h. Tractiune spate. O transmisie automata cu cinci trepte.

Подпишись на наш Telegram-канал